Digitale transformatie · Leestijd: 1 - 2 minuten · 18 mei

Herkennen van een veilige en betrouwbare IT-partner

Om administratieve werkzaamheden te digitaliseren en automatiseren, werken gemeenten vaak samen met externe partijen. Dit is een gevoelige samenwerking, want de persoonlijke gegevens van de burgers moeten beschermd worden. Hoe herken je als gemeente een veilige en betrouwbare IT-partner?

Blog lezen

Digitale transformatie · Leestijd: 1 - 2 minuten · 16 maart 2021

Waarop letten bij ontwikkeling en beheer van digitale oplossing?

Een effectieve en efficiënte dienst Werk & Inkomen, daar streef je als gemeente naar. Het digitaliseren en automatiseren van handmatige processen kan een stap in de goede richting zijn. Waarop te letten bij de ontwikkeling en het beheer van een digitale oplossing?

Blog lezen

Digitale transformatie · Leestijd: 1 - 2 minuten · 2 februari 2021

6 Hulpmiddelen voor een efficiënte onboarding

Als teamleider ben je enthousiast over een innovatie die het team klantvriendelijk, effectief en efficiënt laat werken. Hoe zorg je ervoor dat jouw teamleden deze digitale oplossing óók omarmen?

Blog lezen

Digitale transformatie · Leestijd: 1 - 2 minuten · 27 april

Wat gemeenten kunnen leren van de financiële markt

De gemeentemarkt zet in op het verbeteren van de digitale dienstverlening. Een transformatie die Nederlandse banken al doormaakten om klantvriendelijker te kunnen opereren. Wat kan het Sociaal Domein leren van de financiële markt?


Blog lezen

Digitale transformatie · Leestijd: 1 - 2 minuten · 2 maart 2021

5 Aandachtspunten voor een soepele implementatie

Om de klantvriendelijkheid te verbeteren zetten Nederlandse gemeenten digitale oplossingen in als een ondersteunend middel. Waar moet je aan denken bij de implementatie van zo’n middel?

Blog lezen

Meer lezen?

Ontvang maandelijks de laatste blogs in jouw mailbox.